Avond schoonmaak Den Haag

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Avond schoonmaak Den Haag

Avond schoonmaak Den Haag

Avond Schoonmaak in Den Haag en omstreken

Op zoek naar avond schoonmaak in Den Haag? Wij zijn Van Holstein en werken samen met diverse kantoorpanden, bedrijven en andere organisaties om een schone werkomgeving te creëren voor werknemers en werkgevers. Avond schoonmaak is de ideale oplossing voor bedrijven die niet over de ruimte en tijd beschikken om tijdens werkuren een schoonmaakbedrijf langs te krijgen. Met 35 jaar ervaring in de branche en ruim 200 collega’s zijn we flexibel in werkuren en bieden wij een maatwerk oplossing voor ieder bedrijf. 


Al nieuwsgierig naar onze schoonmaakhelden? We vertellen u graag meer over onze diensten en werkzaamheden in een gratis kennismakingsgesprek. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  

Diensten Avond Schoonmaak Den Haag 

Door ons breed inzetbare personeel en onze flexibele werkwijze zijn we inzetbaar van schoonmaak voor scholen tot avond schoonmaak voor uw kantoorpand in Den Haag tot Fabriekspanden. Wij weten hoe belangrijk het is om in een schone omgeving te werken. Als schoonmaakbedrijf zorgen wij voor een gezonde en verzorgde werkplek. 

Van Holstein schoonmaakdienst 

Bij Van Holstein kiezen wij voor kwaliteit, communicatie en een betaalbare prijs. Maar hoe garanderen wij onze kwaliteit, zorgen wij voor goede communicatie met de klant en dat voor een betaalbare prijs? 


Een schoonmaakbedrijf draait om goede kwaliteit! Door onze rayonmanagers worden medewerkers op taakniveau gecontroleerd aan de hand van steekproeven. Daarnaast leveren wij maandelijkse controles en kwaliteitsrapportages voor de garantie van een goede kwaliteit. 

Goede communicatie met de klant is bij ons het standaard. Niets is zo fijn als een schoonmaakbedrijf wat meedenkt en die goed bereikbaar is in het geval van vragen. Een goede communicatie houdt de kwaliteit en ervaring van onze schoonmaakservice hoog. Snel, kort en adequaat handelen en aandacht voor begeleiding tussen schoonmakers en leidinggevende. 

Voor ieder bedrijf en iedere ruimte bieden wij een maatwerk oplossing voor een goede prijs. Afhankelijk van de werkzaamheden, de ruimte en uw persoonlijke wensen maken wij een offerte die aansluit bij uw bedrijf. Benieuwd naar onze prijs? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie over onze tarieven. 

Bent u geïnteresseerd naar meer informatie over onze avond schoonmaak in Den Haag of heeft u andere vragen? Neem contact op via onze website en we helpen u graag verder. 

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact