Kantoor Schoonmaak Den Haag

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Kantoor Schoonmaak Den Haag

Bent u opzoek naar een betrouwbare partij voor kantoor schoonmaak in Den Haag? Van Holstein Schoonmaakdienst heeft 35 jaar ervaring binnen de schoonmaak branche. Met garantie van kwaliteit, goede communicatie met de klant, een betaalbare prijs en een flexibele schoonmaakservice willen wij alleen het beste voor onze klanten en werknemers. Van Holstein schoonmaakdienst bestaat uit een team gemotiveerde schoonmakers. Onze schoonmakers gaan echt met plezier naar werk en hebben een passie voor schoonmaken. Wij gaan graag aan de slag met de Kantoor schoonmaak voor jouw pand in Den Haag. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze diensten. 

Schoonmaakpersoneel voor uw kantoor in Den Haag. 

Ons team van schoonmaakhelden werkt zelfstandig en zijn flexibel in de uren. Daarnaast voldoet ons schoonmaakteam aan alle benodigde kwaliteiten voor een professionele schoonmaak van uw kantoor. Onze schoonmakers zijn: 

- Ruim ervaren en gespecialiseerd in de schoonmaak voor kantoorpanden
- Hebben een brede kennis op het gebied van persoonlijke hygiëne en houden hier rekening mee. 
- Onze schoonmaakhelden kunnen zelfstandig werkzaamheden uitvoeren.
- Gezond en fit!
- Hebben er altijd zin in. 

Tijd voor een grote schoonmaak 

Heeft uw kantoor in Den Haag ook een grote schoonmaak nodig? Onze schoonmakers staan klaar in de startblokken om aan de slag te gaan met uw kantoor. Voor korte en lange termijn schoonmaak staat ons team klaar om voor uw kantoor aan de slag te gaan. 

Twijfelt u niet langer en weet u zeker dat wij dat juiste partner zijn? Wij zitten al voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze schoonmaakdiensten. Wij zijn bereikbaar via [email protected] of telefonisch via 0174-413 400

Neem vrijblijvend contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact