Schoonmaak firma Van Holstein 

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Schoonmaak firma Van Holstein 

Blije schoonmaakster

Schoonmaak firma voor alle sectoren

Schoonmaak firma Van Holstein is uw partner voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Als schoonmaak firma zijn wij werkzaam in Den Haag en omstreken. Met ruim 35 jaar ervaring en 200+ collega’s zijn wij het grootste schoonmaakfirma uit Westland. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we helpen u graag verder met passend advies. 

Waarom kiezen bedrijven voor schoonmaak firma Van Holstein?

Als schoonmaak firma weten wij hoe belangrijk het is om een schone werkplek te hebben. Een schone omgeving bevorderd de productiviteit en gezondheid van werknemers. Daarnaast creëert u een professionele uitstraling tegenover klanten en bezoekers op kantoor. Daarom controleren wij steekproefsgewijs met rayonmanagers om het beste uit onze medewerkers te halen. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven. Daarnaast brengen wij maandelijks een schriftelijk kwaliteitsrapport uit.

Prettige communicatie met onze klanten

Net als kwaliteit staat communicatie bij ons hoog in het vaandel. Een goede communicatie draagt bij aan de kwaliteit van onze schoonmaakwerkzaamheden. Bij Van Holstein zijn de communicatielijnen kort en reageren we snel en adequaat. Ook interne communicatie bij ons schoonmaakteam krijgt veel aandacht om verloop van werknemers te voorkomen.

Ook bij spoedgevallen en calamiteiten bieden wij snelle hulp. Heeft u momenteel een spoedgeval? Wij zijn telefonisch en per mail bereikbaar en reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag. 

Betaalbare en eerlijke tarieven 

Afhankelijk van uw werkruimte en gebouw maken wij een maatwerk offerte. Daarnaast kijken we naar uw persoonlijke wensen en nemen dit mee in het pakket. Interesse of vragen over onze tarieven? Vraag gratis een offerte aan en we helpen u graag verder met een maatwerk offerte. 

Schoonmaakfirma werkzaam in diverse sectoren

Met 35 jaar ervaring in de schoonmaakbranche helpen wij bedrijven in diverse sectoren: 

Scholen: Een geordende en schone leeromgeving draagt bij aan de gezondheid en ontwikkeling van kinderen in de klas. Daarnaast is het belangrijk dat docenten in een geordende werkomgeving kunnen lesgeven. 

Kantoorpanden: Zowel voor klanten als werknemers wilt u een schone werkomgeving creëren. Samen met ons team kijken we hoe het bedrijf op schoonmaakgebied kan professionaliseren.

Overig: Naast kantoorpanden en scholen hebben wij ervaring met overheidsinstanties, de zorg en fabrieken. Bij Van Holstein is alles mogelijk! Heeft u een specifieke sector of heeft u andere vragen. Neem vrijblijvend contact op en ons team helpt u graag verder!

Gratis offerte aanvragen 

Bij Schoonmaak firma Van Holstein kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze wordt binnen 24 uur verwerkt. Vervolgens ontvang u van ons een maatwerk offerte aan de hand van uw persoonlijke wensen. Klik op de knop en vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact