Schoonmaak personeel gezocht

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Schoonmaak personeel gezocht

Zoekt u of uw bedrijf schoonmakers? Wij bij van Holstein Schoonmaakdiensten kunnen u zeker verder op weg helpen. Wat tof dat u een kijkje neemt op onze website.

Onze schoonmakers werken niet zomaar bij ons, zij werken hier namelijk omdat zij met passie en plezier voor anderen de schoonmaak willen doen. Schoonmaakpersoneel is altijd lastig om te vinden, maar bij ons bent u aan het juiste adres.

Onze schoonmaakhelden werken graag zelfstandig met flexibele uren die zij zelf mogen indelen en deze zullen dus samen met u worden afgestemd. Daarnaast zijn de schoonmaakhelden bij van Holstein schoonmaakdiensten harde werkers die hun omgeving mooi en schoon zullen houden. Het schoonmaakpersoneel wat u zoekt kunt u 100% vinden bij van Holstein schoonmaakdiensten!

Daarnaast beschikken alle schoonmakers van ons over de volgende kwaliteiten:
- Een ruime ervaring als schoonmaker
- Weten alles af van persoonlijke hygiƫne en houden daar rekening mee
- Onze schoonmakers kunnen onder verschillende werkomstandigheden hun eigen taken verrichten
- Een goede lichamelijke conditie
- Hebben er al-tijd zin in!

Tijd voor de grote schoonmaak

Wie wil er nou geen mankracht om de schoonmaak klusjes te doen? Onze schoonmakers staan te popelen om voor u de schoonmaak taken te gaan verrichten. Ons schoonmaak personeel is op korte en lange termijn voor u aanwezig om direct voor u aan de slag te gaan. Hulp voor de schoonmaaktaken, hoe fijn is dat wel niet!

Bent u er ook van overtuigd dat u het schoonmaak personeel dat u zoekt bij ons aanwezig is? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u contact met ons heeft opgenomen zullen we samen kortsluiten hoe en wat de mensen zijn! U kunt met ons contact opnemen door te mailen naar [email protected] of direct te bellen naar 0174-413 400. Wij leren u graag kennen.

Neem vrijblijvend contact op

Wij verzorgen voor u schoonmaak tot in het kleinste detail!

Neem vrijblijvend contact op en we helpen u graag verder met passend advies

Contact opnemen