Schoonmaak vacature

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Schoonmaak vacature

Schoonmaak vacature

Klaar om een absolute schoonmakkertopper te worden? Wij bij van Holstein Schoonmaakdiensten kan je per direct aan de slag als nieuwe schoonmaakheld. Wat leuk dat je even een kijkje bij ons komt nemen! Lees snel verder.

De nieuwe schoonmaakheld

Het is belangrijk dat we weten of je binnen ons schoonmaakprofiel past. We gaan er wel van uit, maar alsnog een korte vragenlijst. Kan jij alles met ja beantwoorden? Dan pas jij binnen onze schoonmaak vacature.

- Wil jij flexibel kunnen werken qua uren?
- Wil jij lekker geld verdienen?
- Wil jij werken bij een warm, informeel bedrijf?
- Houd jij graag je omgeving schoon?

Ons schoonmaakteam staat je met open armen op te wachten om je ons team te verwelkom! Wil je meer informatie over deze schoonmaak vacature? Dan hebben we hier nog wat extra informatie voor jou zodat je daarna aan de slag kan gaan als onze nieuwe schoonmaaktopper.

 

Parttime medewerkers

Onze schoonmaak vacature is beschikbaar in parttimedienstverband. Wij zoeken daarvoor de volgende mensen:
- Studenten/scholieren bijbaan schoonmaak (m/v)
- Schoonmaakmedewerkers (m/v)

Hiervoor zoeken we mensen in de volgende regio’s: Pijnacker, Zoetermeer, Wateringen, Den Haag, De Lier, Delft, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Vlaardingen, Pernis en Hoogvliet.

Vakantiekrachten

Wil je als student of als scholier tijdens je welverdiende vakantie aan de slag gaan als schoonmaker? Ook bij van Holstein Schoondiensten is dat mogelijk. Tijdens de vakantie zijn wij op zoek naar vakantiekrachten in de volgende regio’s: Westland, Delft en Den Haag. Jij mag op onze schoonmaak vacature reageren als je 15 jaar of ouder bent. Een heerlijke bijverdienste.

Weet jij zeker dat je helemaal binnen het profiel past van deze schoonmaak vacature? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Dit kan je doen door te bellen naar 0174-413 400 of door je cv door te sturen naar [email protected]. Tot snel!

 

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact