Schoonmaakbaantje

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Schoonmaakbaantje

schoonmaakbaantje

Hey Schoonmaakheld!

Ben jij opzoek naar een schoonmaakbaantje bij jou in de regio? Top! Dan ben je bij Van Holstein schoonmaakdienst op het juiste adres! Bij Van Holstein heb je niet zomaar een schoonmaakbaantje, maar werk je:

- Met flexibele uren die je zelf kan bepalen en inplannen
- Voor een eerlijk en goed tarief. Wel zo fijn!
- Bij een warm en informeel bedrijf.
- Als schoonmaker voor toffe bedrijven zoals banken, scholen en andere bedrijven.

Bij Van Holstein zijn wij voortdurend op zoek naar schoonmaakmedewerkers en/of studenten die gewoon een schoonmaakbaantje als bijbaan willen. Wij denken mee met onze schoonmaakmedewerkers om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zoeken wij altijd naar een bedrijf die zich bevindt in jouw regio zodat je gemakkelijk en snel naar de klant kunt gaan. Momenteel hebben wij werk beschikbaar in: Wateringen, Den Haag, De Lier, Delft, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Vlaardingen, Pernis en Hoogvliet. Ben jij beschikbaar en heb je interesse in een van onze schoonmaakbaantjes? Neem vrijblijvend contact op en we plannen samen een afspraak in. Samen kijken we naar een geschikte locatie voor schoonmaakwerk bij jou in de regio!

Vakantie schoonmaakbaantje


Naast parttime schoonmaakbaantjes is er altijd plek voor vakantiekrachten boven de 15 jaar. Dus ben je opzoek naar een tijdelijke job om je vakantie te overbruggen? Neem dan nu contact op. Je kunt bij ons per direct aan de slag in Westland, Delft en Den Haag. 

Jouw werkdag is flexibel in te plannen van eind middag tot begin van de avond in jouw regio. Zoek je schoonmaakwerk en lijkt het je tof om bij een fris, gezellig en informeel bedrijf aan de slag te gaan? Wij leren jou graag kennen. Neem snel contact op door te bellen naar 0174-413 400 of door je CV en motivatie te mailen naar [email protected] 

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact