Schoonmaakbedrijf Den Haag

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Van Holstein is het schoonmaakbedrijf in Den Haag en omstreken. Wij staan klaar voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn echte specialisten op het gebied van schoonmaken, want wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring in deze branche. Doordat wij ruim 200 collega’s hebben binnen ons bedrijf zijn we gegroeid tot het grootste schoonmaakbedrijf van het Westland. 

Bent u opzoek naar een specialist op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden? Neem dan nu gratis en vrijblijvend contact met ons op.

Hier zijn wij goed in

Wij vinden het erg belangrijk dat wij als schoonmaakbedrijf goede kwaliteit leveren. Door een schone werkplek gaat de productiviteit binnen jouw bedrijf omhoog en blijft het overzichtelijk. Steekproefsgewijs wordt door de rayonmanager een medewerker op taakniveau gecontroleerd. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij beloven. Verder kunnen wij ook het werkgebied een paar keer per maand controleren en maandelijks een schriftelijke kwaliteitsrapportage uitbrengen. 

Communicatie vinden wij ook een belangrijk aspect. Door goede communicatie blijft de kwaliteit hoog. Niet alleen de communicatie naar de medewerker maar ook naar jou als bedrijf. We houden de communicatielijnen kort en zo reageren wij snel en adequaat. Verder hebben wij veel aandacht voor begeleiding en contact tussen schoonmakers en leidinggevenden. Zo weet men wat er speelt en is er weinig verloop tussen de medewerkers van Van Holstein. Zo blijft de kwaliteit hoog.

De prijs verschilt per gebouw of ruimte. Wel garanderen wij u een goede prijs. U en uw wensen staan centraal bij ons. Binnen het programma van eisen nemen wij die dus ook mee. Wilt u weten wat het voor u kost? Vraag dan nu een offerte op!

Wij werken graag flexibel. Zo gaan wij goed om met specifieke gevallen en bieden wij snelle hulp bij calamiteiten. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar en wij kunnen binnen een uur in de regio Rotterdam/Den Haag zijn of binnen een half uur in Westland.

 

Werkzaam in de volgende sectoren

Als schoonmaakbedrijf in Den Haag hebben wij al binnen verschillende sectoren gewerkt:  

- Als school wilt u een aantrekkelijke en geordende leeromgeving creëren voor je docenten en leerlingen. Wij hebben al ervaring met de schoonmaak van verschillende scholen.

- Als bank wilt u professioneel overkomen bij uw klanten. Dit begint bij een geordend en schoon pand. Wij helpen u hier graag mee. Vraag nu een offerte op!

- Verder hebben wij al ervaring binnen verschillende overheidsinstanties, de zorg en fabrieken. Staat uw sector hier niet tussen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact