Schoonmaker vacature

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Schoonmaker vacature

Schoonmaker vacature

Aan de slag bij van Holstein Schoonmaakdiensten? Mooi! Wij hebben een schoonmaker vacature open staan waar jij goed bij binnen het profiel zou passen. Ben je benieuwd naar wat wij je allemaal te bieden hebben? Lees dan snel hieronder verder:

Schoonmaker worden bij van Holstein Schoonmaakdiensten

We hebben een hele korte vragenlijst opgesteld, als jij al deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden zijn we een stapje dichter bij de ideale schoonmaker vacature voor jou!

- Wil jij flexibel kunnen werken qua uren?
- Wil jij lekker geld verdienen?
- Wil jij werken bij een warm, informeel bedrijf?
- Houd jij graag je omgeving schoon?

Past dit helemaal binnen jouw unieke schoonmaakbaan? Dan ben jij voor ons de ideale schoonmaaktopper! We hebben een aantal mogelijkheden om aan de slag te gaan bij van Holstein Schoonmaakdiensten. De mogelijke schoonmaker vacature staan hieronder:

 

Parttime schoonmaker

We hebben voor jou als student of scholier de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan als schoonmaker. Wij hebben namelijk een studentenbaan schoonmaak (m/v) voor je klaar staan om direct op reageren. Daarnaast kan je ook als schoonmaakmedewerker (m/v) gewoon bij ons aan de slag. We verwelkomen je graag in ons team als je reageert op onze schoonmaker vacature. 

Regio: Pijnacker, Zoetermeer, Wateringen, Delft, Den Haag, De Lier, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Vlaardingen, Pernis en Hoogvliet.

 

Vakantiekrachten

Het is vakantie en je wilt een makkelijke bijbaan erbij? Dan is deze functie optimaal voor jou. Deze schoonmaker vacature is beschikbaar vanaf 15 jaar of ouder. 

Regio: Westland, Delft en Den Haag

Ben jij er helemaal klaar voor om schoonmaker te worden bij van Holstein Schoonmaakdiensten? Wacht niet langer en reageer direct. Dit kan door je cv te mailen naar [email protected] of te bellen naar 0174-413 400. Kom werken als schoonmaker bij ons jonge, frisse en gezellige bedrijf!

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact