vacature schoonmaak avond

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Vacature schoonmaak avond

vacature schoonmaak avond

Ben jij op zoek naar een vacature als schoonmaak in de avond?

Bij Van Holstein zijn we altijd op zoek naar nieuwe schoonmaakhelden die ons team komen versterken. Dus ben je geïnteresseerd in een vacature voor schoonmaak in de avond? Dan ben je bij Van Holstein Schoonmaakdiensten op het juiste adres! Wat kun je verwachten van ons? 

- Je werkt met flexibele uren, dus ook in de avond uren kun je zelf bepalen hoelaat je begint! 
- Als schoonmaker bij Van Holstein verdien je een goed tarief. 
- Van Holstein schoonmaakdiensten is een warm en informeel bedrijf.
- We hebben schoonmaak klussen bij leuke en diverse bedrijven in de avonduren. 

Dus ben jij op zoek naar een schoonmaakbaan voor in de avond uren, wij helpen je verder! Wij zoeken altijd naar een bedrijf in jouw regio die past binnen jouw uren. Zo hebben we werk beschikbaar in de regio: Wateringen, Den Haag, De Lier, Delft, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Vlaardingen, Pernis en Hoogvliet. 

Momenteel hebben we vacatures open staan voor parttime medewerkers. Hierbij gaat het om studentenbijbaantjes en schoonmaak medewerkers. Neem vrijblijvend contact op en we plannen samen een afspraak. Samen kijken we naar de mogelijkheden in uw regio en de beschikbaarheid voor vacatures als schoonmaak in de avond. 

Vakantie schoonmaak avond

Naast onze parttime medewerkers hebben we werk voor vakantiekrachten boven de 15 jaar. Dus ben jij 15 jaar of ouder en wil je graag wat bijverdienen in de vakantieperiode? Neem vrijblijvend contact op voor onze vacatures schoonmaak avond en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt bij ons per direct aan de slag in Westland, Delft en Den Haag. Ook jouw werk als vakantiekracht is flexibel in te plannen tussen de eind middag en begin van de avond. Dus lijkt het je leuk om bij een fris en gezellig bedrijf te werken? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0174-413 400 of door je CV en motivatie te mailen naar [email protected]

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact