Werk als schoonmaakster

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Werk als schoonmaakster

Werk als schoonmaaksterWerk als schoonmaakster

" />

 

Ben jij benieuwd of werk als schoonmaakster iets voor jou is? Beantwoord dan de volgende vragen! Ben jij klaar om te werken in flexibele uren, veel geld te verdienen in een warm en informeel bedrijf? Houdt jij ervan om alles schoon en mooi te houden? Top! Dan ben je bij Van Holstein Schoonmaakdienst op het juiste adres. Van Holstein schoonmaakdienst bestaat 35 jaar en is uitgegroeid tot een team van meer dan 200 medewerkers. Wij zijn opzoek naar nieuwe schoonmaakhelden die ons team kunnen versterken van parttime medewerkers tot vakantiekrachten. 

Parttime medewerkers

Voor parttime medewerkers voor werk in de schoonmaak hebben wij de volgende functies beschikbaar: 

- Schoonmaakmedewerkers (m/v)

- Studenten Bijbaan schoonmaak (m/v)

Ons werkgebied voor werk als schoonmaakster is zeer breed. Zo hebben wij schoonmaakwerk beschikbaar in: Pijnacker, Zoetermeer, Wateringen, Den Haag, De Lier, Delft, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Vlaardingen, Pernis en Hoogvliet. Lijkt het je leuk om bij jou in de regio te werken als schoonmaakster voor scholen, banken of andere toffe bedrijfspanden. Neem dan vrijblijvend contact op via onze website! 

 

Vakantiekrachten

Vakantiekrachten zijn bij ons altijd welkom! Dus wil je een leuke baan voor in de zomermaanden waarbij je werkt in een gezellig en gepassioneerd bedrijf, dan is Van Holstein Schoonmaakdienst de ideale keuze. In de omgeving Westland, Delft en Den Haag zoeken wij schoonmakers. Minimale leeftijd is 15 jaar. Ideaal om wat bij te verdienen. 

Als vakantiekracht werk je met tijden tussen eind middag en avond. Uiteraard zoeken we naar passend werk als schoonmaakster bij jou in de buurt. Onze uren zijn flexibel in te delen, waardoor je zelf kan kiezen hoe laat je start. Heb je vragen over een van onze vacatures of wil je bij ons komen werken? Neem vrijblijvend contact op en we leren je graag kennen in een persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij zijn bereikbaar via 0174-413 400 of door je CV en motivatie te mailen naar [email protected] 

 

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact