Werken bij een schoonmaakbedrijf

Meer weten over onze diensten? Bel 0174-413400

Werken bij een schoonmaakbedrijf

Werken bij een schoonmaakbedrijf

Werken bij een schoonmaakbedrijf met flexibele uren, goed salaris en een warme en gezellige sfeer. Klinkt goed toch? Van Holstein Schoonmaakdiensten is opzoek naar nieuwe schoonmaakhelden die willen werken bij een een schoonmaakbedrijf. Namelijk bij ons! Met 35 jaar ervaring en meer dan 200 medewerkers zijn we nog steeds opzoek naar parttime medewerkers en vakantiekrachten. Wil jij ons team versterken en wil je werken bij ons? Lees hieronder meer over onze openstaande vacatures. 

Parttime medewerkers


Voor parttime medewerkers hebben wij momenteel de volgende functies beschikbaar: 

- Schoonmaakmedewerkers (m/v)

- Studentenbijbaan schoonmaak (m/v)

Werken bij een schoonmaakbedrijf in de buurt? Door ons brede werkgebied bieden wij al onze schoonmaaksters de mogelijkheid om ergens in de buurt te werken. Zo zijn wij werkzaam in: Pijnacker, Zoetermeer, Wateringen, Den Haag, De Lier, Delft, Naaldwijk, Maassluis, Rozenburg, Vlaardingen, Pernis en Hoogvliet. Benieuwd of er werk is bij jou in de regio? Neem vrijblijvend contact op via onze website en wie weet werk jij binnenkort al schoonmaakster voor scholen, banken of andere toffe bedrijven. 

Vakantiekrachten

Naast parttime medewerkers zijn vakantiekrachten altijd van harte welkom bij Van Holstein. Werken bij een schoonmaakbedrijf is de ideale baan voor in de vakantieperiode. Door de flexibele uren kun je zelf bepalen hoelaat je start met werken. Eind in de middag of begin van de avond. Daarnaast krijg je goed betaald waardoor je overdag leuke dingen kan doen. Wij zijn opzoek naar vakantiekrachten in de omgeving Westland, Delft en Den Haag en de minimale leeftijd is 15 jaar. 

Ben je al overtuigd en wil je werken bij ons schoonmaakbedrijf? Neem vrijblijvend contact op via 0174-413 400 of stuur je CV en motivatie door naar [email protected]. Bij interesse kun je langskomen voor een kennismakingsgesprek en wie weet zien we jou binnenkort als nieuwe werknemer bij Van Holstein schoonmaakdienst.

 

Neem contact op

Schoonmaak tot in het

kleinste detail

Wij gaan graag voor u aan de slag. In de regio Haaglanden, Rijnmond, Westland en omstreken.

Contact